Hockey

Sitter och tittar på Luleå- Färjestad just nu. Va ute med Felle förut, vi drog först till stan men allt va stängt så vi drog hem. Det är ganska varmt ute så vi satte oss på ett berg vid mig och solade lite. Sen skulle Felle hem och städa och jag skulle äta.
Och ännu en gång har jag 0% fantasi så skriv en massa saker jag kan skriva om, tack :)


No rubrik

Det där med rubriker asså..
Hej världen! Hur mår alla? Har ni fått en massa påskägg osv?
Jag ligger just nu i min säng och håller på med mobilen. Ska dra ut och fota med finaste Emma sen, kanske fina Cornelia också. Har precis duschat och väntar på att håret ska torka. Sen ska jag fixa mig för att dra ut. Lägger upp outfit sen, kraaam :)


Påskoutfit

Ska snart åka till min mormor och morfar och fira påsk. Det här är vad jag har på mig :)
 
Nagellack, Gina Tricot, Randig kofta, HM, Ljusa jeans, Cubus, gult linne, fått av mamma för ett tag sen, kilklackskor, Din Sko.

Städar rummet

Hej alla! Städar rummet och lyssnar på musik just nu. Hatar att städa så jag tänkte att musik kanske gör det roligare, och ja, jag går och sjunget och dansar när jag städar ;)


Breaking dawn

Hej alla! Sitter och tittar på The Twilight Saga : Breaking Dawn part 2 nu. Har inte sett den ännu, var ju 15 årsgräns och sen har jag inte tänkt på det. Tråkigt att det är sista, älskar Twilightböckerna och filmerna så ja.. Men nu ska jag se färdigt, så hejdå så länge :)


Föreläsning

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering.. Sitter på SO-föreläsning just nu. Efter det ska jag ha svenska eller matte, sen blir det lunch. På lunchen ska jag följa med Izza till Cubus för hon ska köpa en bikini.
Måste sluta skriva nu, men skriver mer sen, kram :)


Mys

Hej alla! Sitter framför Mighty Ducks 2 och dricker lite varm oboy. Har kompledigt idag så jag ska bara ta det lugnt ;)

Ska snart gå till Ica och köpa lite lunch :)


Godnatt

Partaj och café bärs (som det tydligen stavades) tog slut för 30 min sen så nu ska jag sova. Har kompledigt imorgon så det blir att sova rätt länge. Ni får ha det bra och sova gott, skriver imorgon, kram :)

Glöm inte följa mig på instagram och fråga en fråga på ask.fm:

http://ask.fm/Itsjjoannaa


Hakuna Matata means no worries for the rest of our days..

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering. Igår var jag mest bara hemma och tog det lugnt. Hängde med till godisbron och hämtade sen Noah inne i stan hos en kompis. Idag var vi ute i stugan hos mormor och morfar. Käkade lunch och så där. Åkte sen och handlade och när vi kom hem började vi laga pizza. Nu ligger jag i min säng och väntar på att mobilen ska laddas klart. Blir Partaj och kaffebärs lite senare också :D

Måste även uppdatera mobilen till iOS 6.1.3..


hemåt

Sitter på bussen på väg hem från gamleby just nu.
Har haft en grym vecka och jag längtar redan till nästa gång.
På måndag ska jag, Felle, jp, Corne och Izza kanske åka till Boda Borg.
Men nästa stora sak jag längtar till är självklart One Direction konserten om 47(!) dagar.
Skriver mer sen, måste packa ihop datorn, kram :)
 

Inget internet

Har sjukt svårt för att blogga hör nere i Gamleby. Har verkligen inget internet., har E eller o hela tiden.. Idag har jag, Felle och Emma varit danslärare och hålla i dansaktiviteten. Hade HKK förut. Redovisade om mjölk och lagade vegetariskt. Hade samma köksgrupp som Breton, och vi gjorde en vegetarisk calzone som blev grymt god :)

https://cdn3.cdnme.se/4078922/6-3/pic_514a2e919606ee2091c0a4e6.jpg" class="image">


Sitter på bussen påväg till Gamleby med Emma just nu. Käkar godis, dricker juice och egopixar.. Och snart blir det film :)


Tagga Gamleby

Vaknade klockan 6 , och det kommer jag få ångra senare idag, eftersom jag somnade sent.. Ska snart gå till Izza, sen drar vi in till skolan för att åka till Gamleby. Nu måste jag fixa dem sista sakerna. Skriver mera sen, kram :)


Godnatt

Imorgon blir det upp tidigt för att fixa det sista inför Gamleby. Ska vara hos Izza 08.05 för att åka till skolan, ha samling och sen dra till Gamleby. Skriver ett morgoninlägg imorgon om jag hinner. Annars kommer det definitivt komma upp ett inlägg på den 2timmar långa bussresan. Godnatt nu alla fina läsare :)


Gamleby imorgon

Så sjukt glad just nu. Imorgon drar alla sjuor + 3 klasser i 6an till Gamleby.
I Gamleby har man slöjd, hemkunskap och sånt, och på kvällarna har man aktiviteter. På onsdagen ska jag, Felle och Emma hålla i dansen för 20 personer. Det ska bli sjukt kul.
Nu ska jag fixa lite saker så skriver jag lite senare idag :)


När man har tråkigt och mjölken smakar blä

https://cdn1.cdnme.se/4078922/6-3/pic_5145e975e087c30959241318.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4078922/6-3/pic_5145e97e9606ee02ebb27562.jpg" class="image">


Mot godisbron

Tjaa! Sitter i Felles bil påväg till godisbron just nu. Ska köpa godis till Gamleby och sen ska vi till Ö&B för att köpa schampo och sånt. Sen tar vi bussen hem.


<3

Ni vet hon Linn, som hoppade framför tåget? Hon som blev trakasserad och mobbad på internet? Jag tycker det är helt sjukt hur folk håller på..

Jag håller på med en svenska uppgift där jag ska skriva en berättelse. Sen kom jag och tänka på det här.. Så jag valde att skriva om sånt. Om mobbning som leder till självmord..

Vad tycker ni?


Mot Brandkärr

Hej alla fina! Sitter på bussen på väg till Brandkärr just nu. Jag ska följa med Cornelia till hennes mormor för hon behöver en påskrift på Gamleby regler och hennes föräldrar jobbar.. Sen ska vi tillbaka till skolan.


Hockey

Sitter och tittar på hockey med pappa just nu. Dagen spenderades som vanligt i skolan, där vi från lunchen dansade. Stannade kvar i skolan i 30 minuter istället för att ta bussen hem direkt. När jag kom hem käkade jag mellanmål, pannkaka och smoothie, och sen när pappa kom hem så fick jag laga maten :D
Åt mat, dansade lite och sen bänkade jag mig framför tvn :)


I'm sorry

Som jag sa lite snabbt i förra inlägget, förlåt för dålig uppdatering. Igår i skolan planerade vi inför Gamleby, hade lite NO osv. Hade sen PH då jag fick läsa sn HKK bok och så.
Jag och Emma ska vara danslärare på onsdagen i Gamleby. Så igår på PH;t fixade vi lite med det. När jag kom hem satt jag och letade låtar man kan dansa till, så det fanns inget tid till att blogga. Tittade sedan på FBK- Modo matchen med pappa. Slutade 4-2 till FBK :D
Idag började jag morgonen som vanligt. Drog till skolan och pluggade. På lunchen fick jag och Emma ha Lilla arenan för att komma på dans osv. Gick lite sådär, men jag kom på en dans hemma sen som jag ska fråga Emma vad hon tycker om :).

(Bilden är låten vi kanske ska ha)


Jag är med i en tävling hos Viktor Frisk..

Hej alla! Förlåt för den dåliga uppdateringen..

Jag har precis anmält mig till en tävling på Viktor Frisks blogg. Man kan vinna en Boykeps.

http://viktorfrisk.nu

(Är inne i mobilen så ni får kopiera länken till Viktors blogg)


Godmorgon

Godmorgon alla finisar. Länge sen jag skrev ett morgoninlägg. Men jag tänkte att jag skulle passa på att skriva lite snabbt. Har precis ätit frukost och nu ska jag ta på mig kläder och så.


Nytt rum osv.

Igår var det fullt upp med att göra om här hemma. Mamma och pappa har flyttat ner på nedervåningen så jag har fått deras rum. Mycket större än det jag hade så det är bra. Allt är inte helt klart. Har inte lagt in mina kläder ännu och jag har inte fixat speciellt mycket. Igår flyttade jag bara in sängen och för nån vecka sen bar vi in mitt skrivbord där. Det bästa är att jag har en bit av en vit vägg att fota vid. Nu ska jag snart på dans med Emma. Cornelia ska följa med och titta också :)
Sen när jag kommer hem blir det att titta på Familjen Annorlunda, duscha och äta middag. 
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett så jag skriver mer sen :)

Vinnarna

Här kommer vinnarna i Helgens Blogg:
 
VINNARE 1
 
VINNARE 2
 
VINNARE 3
 
Grattis till er 3 som vann :)
 
Ni andra kan vara med i Veckans blogg istället.
Ni anmäler er på samma sätt som till helgens blogg.
Skriv bara "Jag är med".
 
Vinnaren utses på fredag då jag startar Helgens Blogg igen.
 
Lycka till :)
 

Vinnaren

Jag har min mobil nu. Så jag kan inte utse vinnaren. Men jag lovar att vinnaren i Helgens blogg kommer upp imorgon, kram :)


Orange

Myste precis ner mig med hempressad apelsinjuice, apelsinklyftor och en bit kexchoklad, cozy.


Usch..

Nej! Fel låt gick vidare.. LÄTT fel låt.. Robin sjöng ju en massa falsk på You och en massa annat..
Tråkigt att inte Anton gick vidare :(


Final

Om 25 minuter börjar ju melodifestivalens final. Jag hejar på Anton Ewald, David Lindgren och Ulrik.

Kommentera vem ni tror kommer vinna :)


Följ mig på instagram

Nu tänkte jag att jag skulle visa er min Instagram, så ni som har instagram kan följa mig där. Jag heter itsjoaannaa där,så kika in på instagram och följ mig :)


Helgens blogg

Tänkte att vi skulle köra en helgens blogg nu.
 
Reglerna är enkla:
  • Kommentera "Jag är med" för att vara med.
  • Länka tävlingen på din blogg för större chans.
  • Följ mig på bloglovin för extra chans, länk hittar du i min header..
  • Vinnaren dras imorgon, så håll utkik.
 
 
 
Lycka till!

Hiss/Diss

Tänkte börja med en kategori där jag varje dag skriver en bra sak, och en dålig sak, som händer här i världen eller har hänt mig.
Det kan ju även leda till lite disskussioner och andras åsikter. Vilket kan vara lite kul och se vad andra tycker om saken.
 
Dagens hiss blir:
 
Jag bara ÄLSKAR weheartit, och jag är nog inte den enda?
Man kan hitta så många grymma bilder där. Mycket klädesinspiration och annan inspiration :)
 
Dagens diss blir:
 
Onödig läran i skolan
 
 
Något jag stör mig på i skolan, är när vi får lära oss saker vi inte kommer ha nytta av senare i livet. Jag ska inte direkt bli mattelärare, och jag kommer aldrig använda mig av x och y när jag bli äldre. Så varför ska jag lära mig det?  Och när kommer jag ha nytta av att veta om alla som har varit kungar och så i Sverige, när jag knappt bryr mig om dem som är det idag. BIG NO till allt vi får lära oss i skolan, men inte kommer ha nytta av senare i livet. Jag glömmer ändå bort allt direkt efter proven. 
 
Kommentera gärna era åsikter om allt jag har skrivit. 
 
 

Final ikväll

Hej alla finisar! Sitter framför datorn och mobilen just nu. Använder mobilen att blogga med eftersom internet i datorn är helskumt. Ikväll är det final i melodifestivalen och jag hejar såklart på ANTON. Izza och Felle kommer över och kollar här hemma hos mig och vi ska käka lite godis och så.


Filmtips

Jag tänkte kolla på film men jag behöver eran hjälp.
 
Är Dear John bra?
Vet ni någon bra film annars?

´

Hej alla! Förlåt för ingen uppdatering än så länge. Jag har hemstudiedag idag så jag drog ut med Felle en liten stund och ska snart plugga lite. Skriver mer senare

Min bilduppgift

Såhär blev min bilduppgift:


Dagen idag

Hej alla fina! Förlåt för ingen uppdatering idag. Men jag har haft fullt upp med NO laborarion, bild och HKK i skolan. När jag kom hem käkade jag och Felle kom till mig. Vi tittade på Pretty Little Liars och så. Sen gick jag och min bror till ica och köpte en läsk och Fridatidningen för att sen gå till en pizzeria och köpa hem pizza, eftersom mina föräldrar och min andra bror åkte till Ikea i Stockholm. Hade jättegärna följt med, men dem skulle köpa golv så då hade det inte fått plats och det hade tagit längre tid. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, messat med kompisar och kollat på tv. Ska gå och lägga mig snart och ska fixa mig nu.


Dusch sen sängen

Nu ska lilla jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det som vanligt skola. Ska gå upp klockan 7 som vanligt för att locka håret och så.

Ny header

Har precis lagt in en ny header som jag precis har gjort. Om ni inte kan se den så kan ni trycka på f5, på vanliga datorer. Vet inte hur det är man gör på macbooks men ni som har det kanske vet hur man gör? Kommentera vad ni tycker :)

Photoshoot

 
Photoshooten i Lördags. Har fotograferat med Emma också, men hon har alla bilderna på oss så dem kommer nog någon annan dag :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen

Förlåt så jättemycket för den dåliga uppdateringen.. Igår var jag upptagen hela dagen. Var i skolan, sen åkte vi till burger king och käkade, sen drog jag hem och tittade på hockey, sen gick jag och la mig. Idag har jag varit i skolan. När jag kom hem chillade jag och nu ska jag sätta mig framför senaste avsnittet av pretty little liars. Sen ska jag försöka fixa ihop ett collage av alla bilder från helgen :)

Familjen annorlunda

Sitter och tittar på familjen annorlunda just nu. Idag har jag varit i skolan, haft idrott, haft ett omprov på morgonen och har nyss varit på dans.

Vet verkligen inte vad jag ska skriva, så kommentera vad ni tycker jag ska skriva om..


Den här helgen

Förlåt, igen, för den dåliga uppdateringen. Men jag har sovit hos Izza, Felle också och idag har jag varit på bio och bakat. Kommer komma ett collage med bilder från helgen snart. Just nu sitter jag och dricker varm mjölk och skriver om universum. Det är inte kul. Men jag måste lämna in det imorgon så. Har även omprov i NO imorgon, så det ska ju bli jättekul.... Nu måste jag plugga. Skriver mer sen.


Det där med dålig uppdatering..

Ja ni.. Den här veckan har det verkligen varit dåligt med den här veckan. Ska verkligen försöka förbättra mig.. Blev ett kort snabbt inlägg för nu ska jag sova. Men jag ska försöka uppdatera bra imorgon, med lite weheartit bilder och kanske fotografera själv :)


Dagen idag

Förlåt för ingen uppdatering.

Imorse vaknade jag 06.30. Fixade mig och åkte in till stan med mamma,pappa och Ludde. Jag, mamma och Ludde fick till hm där det va nån sorts frukost mamma hade blivit bjuden på. Kollade kläder, åt en macka och drack juice och annat. Drog sen till skolan och har varit där till 14 då jag tig bussen hem, och nu sitter jag och tar det lugnt :)